cursos monogràfics realitzats

maig 2017 disseny i confecció de bosses en pell

En aquest curs, es realitzarà una bossa en pell i s’explicaran tant les tècniques de tall i confecció de la pell com la col·locació de fornitures i diferents acabats.

Posted in blog valencià | Comentaris tancats a maig 2017 disseny i confecció de bosses en pell

abril – maig 2017 les calces. vestir les cames i els peus

El contingut d’aquest monogràfic consta de dues parts ben diferenciades, una teòrica i l’altra pràctica. Entendrem l’ús i les tipologies habituals de les calces usades en la roba tradicional valenciana i en els models a l’antiga. Aquest curs ens permetrà saber quins són els models adients per a cada vestit i la confecció d’un parell de calces. Aprendràs a confeccionar les teues pròpies calces, variants de punts per tal de realitzar diversos models i dissenys que podràs usar en els balls populars, danses o festes falleres.

Posted in blog valencià | Comentaris tancats a abril – maig 2017 les calces. vestir les cames i els peus

març – abril 2017 rosa de pètals modelats en tela

El contingut del curs, està enfocat a la realització d’una rosa de pètals oberts per al muntatge d’un tocat. El propòsit del curs és l’aprenentatge del desenvolupament de les tècniques de creació, manipulació i modelatge dels pètals de les flors en qualsevol teixit, fins i tot pell, per posteriorment aplicar-ho a diferents composicions i decoració, com a bosses, cinturons, aplicacions en sombrereria, etc.

Posted in blog valencià, Cànem escola de moda | Comentaris tancats a març – abril 2017 rosa de pètals modelats en tela

gener – febrer 2017 barret urbà flexible

Amb les mesures adequades i tallatge corresponent es pot efectuar el patronatge de qualsevol estructura de sombrereria, creant formes en tres dimensions amb les tècniques de moulage i aplicant les tècniques d’acabats i decoració.

Posted in blog valencià, Cànem escola de moda | Comentaris tancats a gener – febrer 2017 barret urbà flexible

gener – febrer 2017 el vestit de llauradora

Aquest curs monogràfic està concebut per tal d’entendre i revaloritzar el conegut com a vestit de llaurador i llauradora valenciana. Durant anys la seua senzillesa i antiguitat l’ha fet menys atractiu en una festa com les falles que ha cercat un model o vestit més ornamentat i preciosista. El vestit de llauradora és la base i model inicial que ha estat reconegut com a vestit icònic i representatiu valencià, que s’ha conservat principalment en algunes festivitats determinades.

 

Posted in blog valencià, Cànem escola d'indumentària | Comentaris tancats a gener – febrer 2017 el vestit de llauradora

novembre – desembre 2016 casquet creatiu amb moulage

El concepte d’aquest curs és desenvolupar les tècniques de modelatge, folrats i acabats en teixits. Està enfocat de tal manera que amb l’aprenentatge d’aquest tipus de casquet podrem posteriorment realitzar diferents formes de modelatge, aplicant la mateixa tècnica apresa, i variant la seua estructura, teixit i decoració.

 

Posted in blog valencià, Cànem escola de moda | Comentaris tancats a novembre – desembre 2016 casquet creatiu amb moulage