pròxims cursos

GRUP DE BALLS POPULARS INFANTIL

A l’octubre començaran les classes per al grup infantil de balls populars valencians. Ja comptem amb dos grups per a adults. Ara arriba el torn dels més menuts. Cànem Escola de balls populars valencians compta amb unes instal·lacions adequades, on els alumnes podran gaudir i passar-ho d’allò més bé. El nostre objectiu és fer arribar als xiquets una part ben important de les nostres tradicions com són els balls populars.

Les nostres classes parteixen de la tècnica de l’escola bolera espanyola i del ballet clàssic, ambdues base tècnica del nostre ball tradicional. Boleros, jàqueres, seguidilles, balls per la de l’u o valencianes entre tants altres necessiten una tècnica depurada per tal de poder-los interpretar.

Les classes seran dutes a terme per Àngel Martínez, integrant del Grup de balls populars Les Folies de Carcaixent. Es realitzaran els dimarts a la tarda de 18’00 a 19’00 h, i el seu cost mensual serà de 20 €.

 

Si estàs interessat, fes la teua reserva al més aviat possible, ja que el nombre de places és limitat.

 Has de:

 • emplenar el full d’inscripció que hi ha més a baix
 • fer una transferència bancària de 20 € per a la primera mensualitat, al número de compte corrent de La Caixa: ES27 2100 5203 6002 0002 1340. No oblides posar el teu nom quan et demanen el concepte.

Pots també fer la gestió personant-te a l’escola.

 

 

 

JUGAR COSINT
(costura creativa per a xiquets)

A l’octubre començaran les classes de costura creativa per a xiquets: jugar cosint. Aquesta activitat pretén portar l’art de la confecció de peces de vestir, accessoris, bijuteria, objectes de decoració i joguines a l’abast dels alumnes, despertant la seua creativitat i desenvolupant de la seua psicomotricitat i coordinació visual i manual. Recomanem aquesta activitat per a xiquets a partir de 5 anys.

Les classes seran dutes a terme per Sala Soler Sabater, alumna avançada d’Escola Cànem. Es realitzaran els dimarts a la tarda de 18’00 a 19’00 h, i el seu cost mensual serà de 35 €. Els materials estan inclosos, tant el kit bàsic de costura per a xiquets com els materials de cada projecte.

 

Si estàs interessat, fes la teua reserva al més aviat possible, ja que el nombre de places és limitat.

 Has de:

 • emplenar el full d’inscripció que hi ha més a baix
 • fer una transferència bancària de 35 € per a la primera mensualitat, al número de compte corrent de La Caixa: ES27 2100 5203 6002 0002 1340. No oblides posar el teu nom quan et demanen el concepte.

Pots també fer la gestió personant-te a l’escola.

 

 

ESPOLÍ AVUI. MOLT MÉS QUE TELA

(APLICACIÓ DE TEIXITS A OBJECTES NO TÈXTILS)

En aquest curs, es dissenyarà un objecte amb ESPOLÍ que permeta exaltar les virtuts formals i visuals de color i transparència de la seda, així com apreciar i emfatitzar la sensació tàctil d’aquesta. L’alumne s’abstraurà del ja conegut per explorar possibilitats noves que posen en relleu tot el potencial del teixit de seda. Per a això, el resultat pot ser totalment experimental, és a dir, utòpic pels mitjans immediats però sempre factible en condicions ideals.

Durada: 20 hores

Dates: divendres 6 i 13 d’octubre (15’30 h – 17’30 h), divendres 20 i 27 d’octubre (15’30 h – 20’00h) i divendres 10 i 17 de novembre (15’30 h – 20’00 h) 

Continguts:

 • Teoria del disseny
 • Descripció del projecte
 • Avantprojecte
 • Desenvolupament del projecte
 • Representació

Professorat: Mónica García García

Preu: 140 € (125 € per als alumnes de Cànem)

Dirigit a: Qualsevol persona interessada en el desenvolupament del pensament divergent com a eina per a la creativitat i la resolució de necessitats en qualsevol àmbit, ja siga el tèxtil, el de la moda o indumentària o un altre en general. No es requereix cap formació específica prèvia. No es requereixen coneixements de costura.

Material personal que ha d’aportar l’alumne: L’alumne serà lliure de triar la tècnica i el material d’expressió gràfica l’ús de la qual li resulte més còmode per comunicar les seues idees en la fase d’AVANTPROJECTE: llapis, bolígraf, paper, retoladors, pintures, impressió per ordinador, etc. Per a la realització de la MAQUETA o PROTOTIP els materials no estan estipulats, sent aquests els més idonis per representar de la forma més fidedigna l’objecte en qüestió dissenyat per cada alumne. Per aquesta raó, dits materials correran íntegrament a càrrec de l’alumne. En cap cas es requereix l’ús d’ESPOLÍ autèntic.

 

 

Si estàs interessat, fes la teua reserva el més aviat possible, ja que el nombre de places és limitat.

Has de:

 • emplenar el full d’inscripció que hi ha més a baix
 • fer una transferència bancària de 20 € en concepte de reserva de plaça al número de compte corrent de La Caixa: ES27 2100 5203 6002 0002 1340. No oblides posar el teu nom quan et demanen el concepte.

 

Pots també fer la gestió personant-te a l’escola.

C/ Mare de Déu de Gràcia 4, baix dreta

46001-València

96 368 27 74

info@escolacanem.com

https://www.facebook.com/escolacanem/?ref=settings