Cànem

El nostre stand, en el qual vam exposar una xicoteta mostra de treballs dels alumnes

ESCOLA CÀNEM porta les seues aules a ESPAI INDUMENTÀRIA

ESCOLA CÀNEM participa en els Premis Talent. Els cinc alumnes d’ESCOLA CÀNEM que es van presentar a aquests premis van tindre l’oportunitat de desfilar amb indumentària confeccionada per ells mateixos. A continuació van desfilar els treballs dels tres finalistes dels Premis Talent, tots ells d’ESCOLA CÀNEM. I al final del certamen va arribar el moment més esperat pels assistents: Kike García Ferrer guanyador del Premi Talent d’Indumentària 2019.

Els tres finalistes dels Premis Talent van tindre també l’oportunitat d’exposar els seus treballs en la Zona Fun durant els tres dies de fira.

Dissabte passat Xavier Rausell donà una conferència en Espai Indumentària, Fira València, que portava per títol ELS VESTITS TRADICIONALS VALENCIANS, INDUMENTÀRIA PER A LA FESTA. Xavier va fer un repàs per les festes més importants de les nostres terres i la seua indumentària tradicional. Morella, el Mestrat, la plana de Castelló, els Serrans, l’horta de València, la ciutat de València, la Costera, l’Alcoià i el Comtat, el camp d’Alacant, Xixona i Oriola, foren algunes de les localitats o comarques presents. Després d’aquest passe de roba, poguérem gaudir d’una actuació amb els balls populars més representatius de les tres províncies de la Comunitat Valenciana a càrrec de LesFolies de Caixent.